Научете како се користат 
SOYAL контролерите

Погледнете →

Корисници: 1024; Настани: 1200

Корисници: 1024; Настани: 1200

 

 

ДОБРОДОЈДОВТЕ НА

ОФИЦИЈАЛНАТА СТАНА ЗА

SOYAL
КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

МАКЕДОНИЈА

 

ПОСЕТЕТЕ ЈА

ОФИЦИЈАЛНАТА СТРАНА ЗА 

SOYAL
КОНТРОЛА НА ПРИСТАП

ЗА АЛБАНИЈА

Контрола на пристап - Македонија

Корисници: 1,024, Настани: 1,200, Метално кукиште

Published in Naslovna

Корисници: 1,024, Настани: 1,200, ЛЦД дисплеј, Метално куќиште

Корисници: 1,024, Настани: 1,200, Метално кукиште

Тенок метален Wiegand читач за контрола на пристап

Published in Читачи

Корисници: 1,024, Настани: 1,200, Метално кукиште

Published in Контролери

Корисници: 1,024, Настани: 1,200, ЛЦД дисплеј, Метално куќиште

Published in Контролери

Корисници: 3,000;  Настани: 1,500

Published in Контролери